ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

IQ Joy-Toy

H εταιρεία μας, δραστηροποιείται στον χώρο της πληροφορικής, αδιάκοπα από το 2005 έως και σήμερα. Αμιγώς Ελληνική εταιρεία, καινοτομεί σε θέματα ανάπτυξης λογισμικού και δημιουργίας ηλεκτρονικών συσκευών. Στις αρχές του 2018, μετά από μεγάλη έρευνα και προσπάθεια, απέκτησε τα δικαιώματα και τα σήματα της Joy-Toy της ΑΦΟΙ ΒΙΔΑΛΗ ΑΒΕΕ, της εταιρείας που για σχεδόν 50 χρόνια παρήγαγε και διέθετε στην αγορά τα αγαπημένα και αξέχαστα παιχνίδια Joy-Toy. 


Νέα εποχή Joy-Toy

Σκοπός μας, να δημιουργήσουμε εκ νέου την αγαπημένη σειρά παιχνιδιών Joy-Toy, με στόχο την διάθεση των παιχνιδών στην Ελληνική αγορά με κατεύθυνση στην εκπαίδεση. Σχεδιάζουμε επιλεγμένους Vintage κωδικούς μαζί με High Tech νέους από το αρχικό σχέδιο 3D μέχρι και την χάραξη των καλουπιών, την δημιουργία κουτιών, vacuum με όλες τις διαδικασίες να εκτελούνται από Ελληνικές εταιρείες στην Ελλάδα.


Παιχνίδι & Μόρφωση

Τα παιχνίδια μας έχουν σχεδιαστεί ώστε να συνδυάζουν διασκέδαση και εκπαίδευση. Όλα μας τα υλικά, τα χρώματα και τα μεγέθη έχουν επιλεχθεί ειδικά ώστε να γίνονται εύκολα αγαπητά και εύχρηστα στα παιδιά, ενώ βοηθάνε:

  • Στην εκμάθηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
  • την ανάπτυξη κριτικής σκέψης
  • την εξάσκηση μνήμης και προσοχής
  • την ανάπτυξη λεξιλογίου καθώς
  • την βελτίωση της οπτικής αντίληψης